Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایک پومپئو، وزیر امورخارجه آمریکا طی دیدار اخیرش از بغداد، به مقامات این کشور و عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر درباره حملات احتمالی نیروی هوایی اسراییل به مواضع شبه‌نظامیان شیعه نزدیک به ایران در قلب عراق هشدار داده است

مایک پومپئو، وزیر امورخارجه آمریکا طی دیدار اخیرش از بغداد، به مقامات این کشور و عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر درباره حملات احتمالی نیروی هوایی اسراییل به مواضع شبه‌نظامیان شیعه نزدیک به ایران در قلب عراق هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

جروزالم پست نوشت: با شدت گرفتن تلاش اسراییل برای قطع دسترسی زمینی ایران به سوریه و لبنان، عراق تبدیل به یک هدف محتمل برای تل اویو شده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» در ادامه این مطلب آمده است: حملات اخیر به مواضع ایران در سوریه ثابت کرد که استفاده از سیستم‌های پدافند موشکی برای توقف عملیات اسراییل کافی و موثر نیست اما این پایان ماجرا نخواهد بود. ممکن است به زودی شاهد تعمیم حملات اسراییل علیه مواضع ایران در خاک سوریه، به سرزمین عراق باشیم که فاقد پدافند هوایی موثر است و شکاف سیاسی در آن به قدری عمیق است که دولتش قادر نیست حاکمیت ارضی کشور را به دست بگیرد.

سیستم پدافند هوایی روسی اس-۳۰۰ هنوز آزمون خود را پس نداده و گفته شده که ارتش سوریه در حملات اخیر اسراییل، از آن استفاده نکرده است. در پی استفاده نادرست ارتش سوریه از پدافند هوایی اس-۲۰۰ که منجر به سقوط یک هواپیمای روسی شد، مسکو وعده تحویل سیستم پدافند اس-۳۰۰ همراه با رادارهای جدید را به دمشق داد. اگرچه دولت سوریه و مسکو می گویند بخش اعظم موشک‌های اسراییلی شلیک شده از آسمان لبنان را منهدم کرده‌اند، هنوز اثبات نشده که اس-۳۰۰ قادر باشد مانع حملات ارتش اسراییل شود.

رسانه‌های عراقی مدعی شده‌اند که مایک پومپئو، وزیر امورخارجه آمریکا طی دیدار اخیرش از بغداد، به مقامات این کشور و عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر درباره حملات احتمالی نیروی هوایی اسراییل به مواضع شبه‌نظامیان شیعه نزدیک به ایران در قلب عراق هشدار داده است. به گفته این رسانه‌ها، پومپئو اعلام کرده که واشنگتن مانع حمله اسراییل به مواضع ایران در عراق نخواهد شد.

نفوذ شبه‌نظامیان شیعه هوادار ایران به مجلس عراق و تشکیل دومین فراکسیون بزرگ، تبدیل به چالششده است. آخرین حربه نخست‌وزیر سابق، حیدر العبادی برای کنترل این گروه‌ها و نزدیک کردن آنها به دولت، آن بود که مشاور امنیت ملی، فالح الفیاض را برکنار کند و خودش این پست را به دست بگیرد. فیاض که ابایی در اعلام نزدیکی خود به ایران ندارد، این پست را بار دیگر در دولت جدید به دست آورده و حتی برای پست وزارت کشور نیز نامزد شده است. منازعات بر سر انتصاب فیاض منجر به یک بن‌بست سیاسی در عراق شد.

همزمان با تداوم مباحثات درباره لزوم تسلط دولت بر گروه‌های شبه‌نظامی بود که گزارش‌ها درباره نگرانی آمریکا از حملات احتمالی اسراییل به مواضع شبه‌نظامیان شیعه در عراق منتشر شد. تنها حقیقت آشکار در اوضاع سیاسی نابسامان عراق این است که دولت این کشور، از تلاش برای کنترل گروه‌های شبه‌نظامی دست کشیده است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد فرانسه از تصمیم رژیم صهیونیستی برای یورش به رفح

وزیر خارجه فرانسه در سخنانی برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به «رفح» در جنوب نوار غزه را ایده مناسبی ندانست.

به گزارش ایسنا، یک منبع دیپلماتیک فرانسوی در این باره به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که «استفان سژورنه» وزیر خارجه کشورش در جریان دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: حمله به رفح ایده بدی است و هیچ مشکلی را حل و فصل نخواهد کرد.

سژورنه در دفتر نتانیاهو در قدس اشغالی به وی گفت: انجام این کار (حمله به رفح) ایده بدی است و ابهامات زیادی درباره مسائل بشردوستانه و انسانی در آنجا وجود دارد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه بر قطعی بودن حمله زمینی به رفح تاکید کرد و گفت که چه توافقی حاصل شود و چه توافقی به دست نیاید، ارتش رژیم اشغالگر وارد رفح خواهد شد.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم پیشتر اعلام کرده بود که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • متن پیشنهادی اسرائیل برای توافق با حماس منتشر شد+ جزئیات/ حملات سنگین حزب‌الله و سرایا القدس به مواضع ارتش اسرائیل/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۵۶۸ نفر افزایش یافت
  • متن پیشنهادی اسرائیل برای توافق با حماس منتشر شد+ جزئیات/ حملات سنگین حزب‌الله و سرایا القدس به مواضع ارتش اسرائیل
  • واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
  • انتقاد فرانسه از تصمیم رژیم صهیونیستی برای یورش به رفح
  • حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان
  • تحلیلگر اسرائیلی: جنگ پایان یافته، حمله به رفح توهمی بیش نیست
  • روز ۲۰۷ طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزه