Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارائه لایحه کمک مالی ۳.۳ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل، حیرت کارشناس نظامی آمریکایی از دقت موشک‌های ایران، واکنش عربستان سعودی به بمباران پایگاه‌های آمریکا توسط ایران و درخواست پاپ از آمریکا و ایران از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حمله جنگنده های اسرائیل به مواضع حشد الشعبی در عراق نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، شبکه تلویزیونی المیادین در گزارش خود مدعی شد که در بمباران نزدیک مرز عراق با سوریه در شهرستان «القائم»، افراد و چندین کامیون هدف قرار گرفتند.

شبکه تلویزیونی الاتجاه نیز اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مواضع حشد الشعبی (بسیج مردمی) در مرز عراق و سوریه را هدف قرار دادند.

بنا بر این گزارش آسمان شهرستان‌های القائم در الانبار عراق و البوکمال در سوریه دقایقی قبل از وقوع انفجار شاهد پرواز یک هواپیمای متخاصم بوده است.

المیادین به نقل از منابع عشایری منطقه الانبار اعلام کرد: «این حمله چند کامیون و افرادی را در نزدیکی مرز عراق و سوریه هدف گرفت.»

ارائه لایحه کمک مالی ۳.۳ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل

 در بحبوحه نگرانی‌ها از تشدید تنشها در خاورمیانه اعضای مجلس سنای آمریکا از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات روز پنج شنبه لایحه‌ای را ارائه کردند که به موجب آن، مبلغ ۳.۳ میلیارد دلار از جانب دولت آمریکا و در قالب کمک‌های سالانه به رژیم صهیونیستی پرداخت می‌شود.

هدف این لایحه که با پشتیبانی «مارکو روبیو» سناتور جمهوریخواه و «کریس کانز» سناتور دموکرات تدوین شده است، قانونی کردن توافقنامه کمک میان آمریکا و اسرائیل (منعقده در سال ۲۰۱۶) است.

در واقع این لایحه یک «یادداشت تفاهم» منعقده میان اسرائیل و دولت «باراک اوباما» را که بزرگترین تعهد آمریکا به اعطای کمک نظامی است، به قانون تبدیل می‌کند.

سناتور روبیو در بیانیه ای که از طریق رایانامه به خبرگزاری رویترز فرستاد، اعلام کرد که اسرائیل با «تهدیدات بی سابقه ای» روبروست و سناتور کانز نیز نوشت: «حوادث چند روز گذشته اهمیت کمک آمریکا به امنیت اسرائیل را یادآوری می کند».

حیرت کارشناس نظامی آمریکایی از دقت موشک‌های ایران

ویپین نارانگ، کارشناس آمریکایی امور نظامی و استاد مطالعات امنیتی دانشگاه «ام‌آی‌تی»، نوشت: «از دید من، مهمترین جنبه حمله موشکی ایران این است که موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد آن‌ها چقدر دقیق است. این عملکرد برای ایران هم مایه خرسندی و هم شگفتی  است. انقلاب دقت [موشکی] امری واقعی است و ایالات متحده دیگر در این زمینه تک‌قطبی ندارد. این برای منازعات معاصر و جنگ‌های محدود، تبعات گسترده‌ای دارد.»

واکنش عربستان سعودی به بمباران پایگاه‌های آمریکا توسط ایران

عربستان سعودی به حمله موشکی اخیر ایران علیه پایگاه‌های نظامی ایران واکنش نشان داده و مدعی شده که این اقدام نقض حاکمیت عراق است.

عربستان سعودی در عین حال در بیانیه‌ای که از تلویزیون این کشور پخش شده، از همه طرف‌ها خواستار حداکثر خویشتنداری در منطقه شده است.

حمله موشکی اخیر ایران علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق در واکنش به اقدام تروریستی این کشور علیه «سردار حاج قاسم سلیمانی» و همراهان وی صورت گرفت و به گفته یک منبع آگاه تا کنون ۸۰ کشته از سوی نظامیان آمریکایی برجای گذاشته است.

درخواست پاپ از آمریکا و ایران

پاپ «فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان روز پنجشنبه در واکنش به اقدام تروریستی اخیر واشنگتن در به شهادت رساندن سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» خواستار خویشتنداری و گفت‌وگو میان ایران و آمریکا و تنش‌زدایی در منطقه غرب آسیا شد.

پایگاه خبری «دیلی استار» در گزارشی نوشت، پاپ فرانسیس در اولین اظهارنظر خود درباره رخدادهای اخیر در منطقه غرب آسیا در سخنرانی سالیانه خود برای سفرای واتیکان گفت: «مسئله بسیار تأسف‌برانگیز، سیگنال‌هایی است که از سوی تمامی منطقه در پی تشدید تنش‌ها میان ایران و ایالات متحده آمریکا صادر می‌شود».

رهبر کاتولیک‌های جهان در ادامه افزود که تنش‌ها «فرایند تدریجی بازسازی عراق را در معرض خطر قرار می‌دهد و زمینه را برای تقابل گسترده‌تری فراهم می‌آورد که همگی ما خواهان جلوگیری از آن هستیم».

پاپ فرانسیس با تأکید بر لزوم تنش‌زدایی در منطقه گفت: «بنابراین من درخواست خود را از تمامی طرفین مربوطه تکرار می‌کنم تا از تشدید تقابل دوری کنند و شعله گفت‌وگو و خویشتنداری را با احترام کامل به قوانین بین‌المللی روشن نگه دارند».

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 پایگاه اربیل هاشمی رفسنجانی احمد کاظمی کیمیا علیزاده حمله به پایگاه هوایی عین الاسد تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا اروپا برجام پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 پایگاه اربیل هاشمی رفسنجانی احمد کاظمی کیمیا علیزاده حمله به پایگاه هوایی عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • ۱۵ شهید در حمله های رژیم صهیونیستی/لحظه بمباران منزلی در غزه+فیلم
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟