Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: گزارش رسانه آمریکایی از ۴۰۰ حمله هوایی اسرائیل علیه مواضع ایران، اعلام آمادگی برای درگیری فراگیر با اسرائیل، گفت وگوی مقام انصارالله با نماینده سازمان ملل درباره آتش‌بس یمن، زمین گیر شدن بیش از ۱۰۰ جت روسیه در دبی و اعتراض دمشق به سازمان ملل درباره حملات رژیم صهیونیستی، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش رسانه آمریکایی از ۴۰۰ حمله هوایی اسرائیل علیه مواضع ایران در منطقه

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی با تیتر «جنگی بین جنگ‌ها با ایران» به نقل از منابع رژیم صهیونیستی گزارش داد: ارتش اسرائیل از سال ۲۰۱۷ تا کنون بیش از ۴۰۰ حمله هوایی در سوریه و دیگر مناطق غرب آسیا در راستای اقدامات خود علیه ایران و متحدان این کشور در منطقه انجام داده است.

این منابع مدعی هستند که بیشتر این حملات در سوریه و حومه دمشق و تعدادی نیز علیه اهداف کوچکتر در لبنان و عراق انجام شده است.

بر اساس این گزارش، مقامات رژیم صهیونیستی، کمپین خود را با نام جنگی بین جنگ‌ها با هدف بازدارندگی در برابر ایران و تضعیف توان این کشور برای ضربه زدن به اسرائیل نامگذاری کرده‌اند.

با این حال، تحلیلگران نظامی صهیونیستی مدعی هستند که حملات هوایی اسرائیل در سوریه جاه طلبی‌های ایران را مختل کرده، ولی در عین حال درگیری را به عرصه‌های دیگر نیز کشانده است.

این در حالی ست که طی ماه‌های اخیر، شکست‌های متنوعی را در داخل فلسطین اشغالی در برابر فلسطینی‌ها و در خارج در برابر ایران متحمل شده است؛ از جمله حمله موشکی اخیر به اهداف اسرائیلی در اربیل.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، اخیرا با انتشار اطلاعیه‌ای، با اشاره به هدف قرار دادن مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها توسط موشک‌های نقطه‌زن تاکید کرد: «تکرار هرگونه شرارت با پاسخ‌های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.»

وال استریت ژورنال در ادامه نوشت، «آمیکام نورکین» ژنرال تازه بازنشسته اسرائیلی و رئیس سابق نیروی هوایی این رژیم در این زمینه می‌گوید: این کمپین صددرصد موفق نبوده است؛ اما بدون اقدامات ما شرایط می‌توانست خیلی منفی‌تر باشد.

«کارمیت والنسی» پژوهشگر موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل نیز گفت: کمپین اسرائیل منجر به عقب نشینی گسترده نیرو‌های ایرانی از اطرف مرز‌های فلسطین اشغالی به مناطق امن‌تر شده است. این یک استراتژی موثر است، اما برای مقابله تمام عیار با ایران و تهدیداتی که از سوی این کشور متوجه اسرائیل است کافی نیست.

تحلیلگران نظامی می‌گویند، ایران نفوذ گسترده خود را در سوریه حفظ کرده و به تجهیز حزب الله با سامانه‌های موشکی پیشرفته که قادرند اسرائیل را با دقت بالا هدف قرار دهند، ادامه داده است.

وال استریت ژورنال در ادامه به نقل از منابع و تحلیلگران ایرانی نیز نوشت: از هر ۲۰ یا ۲۵ حمله فقط دو حمله اهداف را منهدم می‌کنند و در مقابل نیروی قدس سپاه پاسداران ایران نیز به انواع مختلف به این حملات پاسخ می‌دهد.

این منابع ایران همچنین می گویند، سپاه خط قرمز تعیین کرده است، اگر حمله کنید، ما پاسخ می‌دهیم؛ چشم در برابر چشم.

یک مشاور دولتی سوریه نیز می‌گوید، حملات هوایی اسرائیل به طور قابل توجهی نفوذ ایران را در سوریه کاهش نداده و ایرانی‌ها حضور خود را در سراسر این کشور تقویت کرده‌اند و تضعیف مواضع آن‌ها بسیار دشوار است.

اعلام آمادگی برای درگیری فراگیر با اسرائیل

یکشنبه شب «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، در گفت وگو با شبکه المنار لبنان گفت: هر لحظه باید منتظر درگیری همه جانبه و فراگیر با رژیم اشغالگر باشیم. فلسطین گزینه‌های گسترده‌ای روی میز دارد و وحدت گروه‌های مقاومت فلسطین برای مقابله با دشمن ضروری است.

او ادامه داد: عملیات‌ دلاورانه اخیر تأکیدی بر توانایی فلسطینیان برای مقابله شجاعانه با رژیم اشغالگر است.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی اضافه کرد: آنچه از عملیات‌ علیه رژیم اشغالگر مشاهده می‌شود، واکنش به اقدامات آنان نیست بلکه تلاش‌های طبیعی ملت فلسطین تحت اشغالگری است. فلسطینیان گزینه‌های زیادی برای مقاومت در کرانه‌باختری، قدس و نوار غزه دارند. مقاومت پاسخ صهیونیست‌ها را می‌دهد و آمادگی رویارویی همه‌جانبه را داریم و نمی‌توانیم چشم خود را به روی آنچه در قدس یا کرانه باختری می‌گذرد، ببنیدیم.

وی افزود: ما در ماه رمضان در آستانه نبرد هستیم و با ایمان و مجاهدت خود و اعتقادمان به اینکه رژیم اشغالگر با وجود قدرتش در برابر اراده ملت فلسطین ضعیف است، قوی هستیم.

این مقام فلسطینی هشدار داد که اقدامات رژیم اشغالگر در مسجد الاقصی و کرانه باختری باعث تشدید خشم فلسطینی‌ها می‌شود.

دبیرکل جهاد اسلامی همچنین گفت: ما در مقابله مستقیم با رژیم اشغالگر هستیم و هر لحظه باید منتظر درگیری همه جانبه و فراگیر باشیم.

النخاله افزود: کشورهای عربی که به دنبال عادی سازی بودند، مشخص شد که فلسطین را برای همیشه ترک کردند و خواهان منع فلسطینیان از واکنش به جرایم اشغالگران هستند.

وی تصریح کرد: ملت‌های عرب و اسلامی باید بدانند که مردم فلسطین در مقابل چشمان حاکمان و پادشاهان عرب و با تایید آنها کشته و از سرزمین خود بیرون رانده می‌شوند.

گفت وگوی مقام انصارالله با نماینده سازمان ملل درباره آتش‌بس یمن

رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن روز یکشنبه در مسقط، پایتخت عمان با نماینده سازمان ملل متحد درباره روند اجرای آتش‌بس گفت وگو کردند.

به گزارش المسیره، «محمد عبدالسلام» گفت: عصر یکشنبه با «هانس گروندبرگ» نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن و هیأت همراهش در پایتخت عمان درباره روند آتش بس دیدار کردم.

وی افزود: با نماینده سازمان ملل درباره پایان دادن نقض آتش بس از سوی طرف مقابل و شروع بحث در مورد پرونده بشردوستانه گفت وگو کردیم. همچنین درباره موضوع ضرورت تسریع در روند پروازها از فرودگاه صنعاء و تسهیل در ورود کشتی‌ها بدون هیچ گونه مانعی رایزنی کردیم.

پیش از این دیدار نیز «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان و «هانس گروندبرگ» نماینده سازمان ملل در امور یمن درباره تلاش‌های انجام شده برای تضمین ادامه آتش‌بس و ورود به یک روند سیاسی جامع تبادل نظر کردند.

وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که «البوسعیدی» از «گروندبرگ» که به عمان سفر کرده است استقبال نمودو آن‌ها در دیدار با یکدیگر درباره تلاش‌های انجام شده جهت تداوم آتش بس در جنگ یمن تبادل نظر کردند.

پیشتر حسین العزی، معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در توییتی از نقض مکرر آتش‌بس از سوی ائتلاف سعودی و عدم پایبندی به آن انتقاد کرده بود.

از شنبه هفته گذشته، تمامی عملیات نظامی تهاجمی زمینی، هوایی و دریایی متوقف شده و نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن تاکید کرد که موفقیت این ابتکار به تعهد مستمر طرف‌های متخاصم به اجرای توافقنامه آتش بس بستگی دارد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد.

برخلاف انتظار سعودی‌ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و ضربات دردناک یمنی‌ها به عمق اراضی سعودی‌ها، بویژه تاسیسات آرامکو، ریاض بناچار تن به آتش بس به امید خروج از باتلاق جنگ یمن داد.

زمین گیر شدن بیش از صد جت روسیه در دبی

رسانه‌ها شبانگاه یکشنبه به وقت تهران گزارش دادند که جت‌های خصوصی ثروتمندان روسی در دبی گیر افتاده‌اند.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» به نقل از روزنامه «وال استریت ژورنال»، از زمان آغاز جنگ بین روسیه و اوکراین، بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما در فرودگاه‌های دبی گیر افتاده‌اند. تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده توسط یک شرکت نقشه برداری زمینی، نشان داد که شماری از جت‌های خصوصی روس‌ها از اواسط فوریه تا اوایل آوریل در دبی زمین گیر شده‌اند.

منابع آگاه گفتند، از آنجایی که این هواپیماها برای جلوگیری از تحریم‌ها به دبی پرواز می‌کنند، در نهایت در آنجا گیر می‌کنند زیرا صاحبان روس هواپیما نمی‌توانند در جای دیگری با آن‌ها پرواز کنند.

«استیو وارسانو» مدیر عامل یک کارگزاری جت خصوصی مستقر در لندن، گفت: «بسیاری از هواپیماهای مرتبط با روسیه به امارات متحده عربی نقل مکان کرده‌اند، زیرا می‌توانند در حریم هوایی آنجا پرواز کنند.»

وزارت بازرگانی ایالات متحده اخیراً تحریم‌هایی را اعمال کرده است که سوخت گیری، تعمیر و نگهداری هواپیماهای مرتبط با روسیه را ممنوع می کند. شرکت‌های هواپیمایی بزرگ از جمله «بوئینگ» و «ایرباس» نیز تحویل قطعات یدکی به خطوط هوایی روسیه را متوقف کرده‌اند.»

چندی قبل، وزیر حمل و نقل روسیه با اشاره به توقیف ده‌ها فروند هواپیمای این کشور در خارج به واسطه تحریم‌ها گفت که از تجربیات ایران در این زمینه استفاده می‌کند.

«ویتالی ساولیف» وزیر حمل و نقل روسیه در جلسه کمیته سیاست اقتصادی روسیه گفت: «حدود ۸۰ فروند هواپیمای خطوط هوایی روسیه در خارج از کشور به دلیل تحریم‌های ضد روسیه توقیف شده است.»

ساولیف گفت: «ما ۱۳۶۷ هواپیما در کشور قبل از تحریم‌ها داشتیم. اینک ۷۸ هواپیما را از دست داده‌ایم، آنها توقیف شده‌اند.این هواپیماها در کشورهای دوست روسیه از جمله ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، توقیف شدند.»

ساولیف در بخش دیگری با اشاره به تداوم پروازها و تامین قطعات یدکی هواپیما افزود: «مسئولان روس با تکیه بر تجربیات ایران که سال‌ها تحریم بوده، به دنبال راه حلی برای این موضوع هستند.»

اعتراض دمشق به سازمان ملل درباره حملات رژیم صهیونیستی

فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه، درباره حملات رژیم صهیونیستی، پیام اعتراضی به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد فرستاد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از مقداد گزارش داد، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به سوریه، به سطح تجاوز هدفمند و سیستماتیک رسیده و موضع سوریه، مبتنی بر رد تجاوز و در معرض خطر قرار دادن امنیت و صلح در خاورمیانه است.

وی با بیان اینکه سوریه نسبت به خطر و عواقب این مسئله تأکید کرده است، گفت که سوریه این حملات را تهدیدی برای امنیت و صلح بین‌الملل و نقض اصول حقوق و قوانین بین‌الملل می‌داند.

وزیر خارجه سوریه خاطرنشان کرد، محکوم نکردن حملات مداوم صهیونیست ها، رژیم صهیونیستی را تشویق کرده است که به حمله به اراضی سوریه ادامه دهد و این مساله، اعتبار و کارآیی سازمان ملل را زیر سؤال می‌برد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز هشتم رمضان تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا اسرائیل عربستان اسرائیل و فلسطین ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز هشتم رمضان قیمت گوشی نماینده سازمان ملل درباره حملات رژیم صهیونیستی وال استریت ژورنال سازمان ملل متحد هوایی اسرائیل رژیم اشغالگر زمین گیر تحریم ها آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متن پیشنهادی اسرائیل برای توافق با حماس منتشر شد+ جزئیات/ حملات سنگین حزب‌الله و سرایا القدس به مواضع ارتش اسرائیل

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و هشتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

متن پیشنهادی اسرائیل برای توافق با حماس منتشر شد+ جزئیات

روزنامه الاخبار لبنان امروز-چهارشنبه- متن پیشنهاد رژیم صهیونیستی به جنبش حماس برای تبادل اسرا و آتش‌بس را منتشر کرد.

 طبق گزارش الاخبار لبنان این پیشنهاد شامل اصول اساسی برای توافق بین طرف اسرائیلی و فلسطینی و بازگشت آرامش پایدار است. این توافق چارچوبی با هدف آزادی تمام اسرای صهیونیست در نوار غزه چه غیرنظامیان و چه سربازانی که مرده یا زنده هستند و برقراری آرامش پایدار در نوار غزه است.

این توافق شامل سه مرحله به شرح زیر است:

مرحله اول (۴۰ روز با امکان تمدید آتش‌بس):

■ توقف موقت عملیات نظامی متقابل بین ۲ طرف و عقب نشینی نیروهای اسرائیلی به سمت شرق و دور از مناطق پرجمعیت به منطقه‌ای نزدیک به مرزها در همه مناطق نوار غزه (به جز دره غزه).

■ توقف پروازهای نظامی و شناسایی در نوار غزه به مدت هشت ساعت در روز و به مدت ۱۰ ساعت در روزهای آزادی بازداشت شدگان و اسرا.

■ بازگشت غیرنظامیان آواره به مناطق سکونت خود:

■ در روز هفتم (پس از آزادی همه زنان)، نیروهای اسرائیلی از خیابان الرشید به سمت شرق در امتداد خیابان صلاح الدین عقب نشینی می‌کنند، به نحوی که این کار شرایط را برای ورود کمک‌های بشردوستانه و آغاز بازگشت غیرنظامیان آواره غیرمسلح به مناطق زندگی‌شان و حرکت آزادانه غیرنظامیان در تمام مناطق نوار غزه تسهیل می‌کند.

■ در روز بیست و دوم (پس از آزادی دو سوم بازداشت شدگان)، نیروهای اسرائیلی از مرکز نوار غزه (به ویژه محور نتزاریم و محور میدان کویت) در شرق جاده صلاح الدین به منطقه‌ای نزدیک به مرز عقب نشینی می‌کنند و این مساله به غیرنظامیان آواره اجازه بازگشت به محل زندگی خود در شمال نوار غزه را می‌دهد.

■ تسهیل ورود مقادیر فشرده و مناسب کمک‌های بشردوستانه، مواد امدادی و سوخت (۵۰۰ کامیون، از جمله ۵۰ کامیون سوخت، از جمله ۲۵۰ کامیون برای شمال غزه) که شامل سوخت مورد نیاز برای راه‌اندازی نیروگاه برق و تجارت و تجهیزات مورد نیاز برای آواربرداری و بازسازی و راه اندازی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و نانوایی‌ها در هر منطقه‌ای از نوار غزه است و این امر در تمام مراحل توافق ادامه خواهد داشت.

مبادله زندانیان و اسرا بین ۲ طرف:

-حماس حداقل ۳۳ زندانی مرد و زن را آزاد می‌کند، تمامی بازماندگان اسرائیلی از جمله زنان (غیر نظامی و سرباز)، کودکان (زیر ۱۹ سال)، سالمندان (بالای ۵۰ سال) و بیماران و مجروحان.

-حماس تمامی زندانیان زنده اسرائیلی، از جمله زنان و کودکان غیرنظامی (زیر ۱۹ سال) را آزاد می‌کند. در مقابل، رژیم صهیونیستی به ازای هر زندانی اسرائیلی که آزاد می‌شود، ۲۰ کودک و زن را بر اساس لیست‌های ارائه شده توسط حماس بر اساس قدیمی‌ترین بازداشت‌شدگان آزاد می‌کند.

-حماس تمام اسرای زنده اسرائیلی اعم از افراد مسن (بالای ۵۰ سال)، بیماران و مجروحان را آزاد می‌کند. در مقابل، رژیم صهیونیستی ۲۰ زندانی مسن (بالای ۵۰ سال، بیماران و مجروحان) را آزاد می‌کند (بر این اساس که باقیمانده مدت محکومیت آنها از ۱۰ سال بیشتر نباشد).

-حماس تمام سربازان زن اسرائیلی را آزاد می‌کند. رژیم صهیونیستی ۴۰ زندانی را از زندان‌های خود به ازای هر سرباز زن اسرائیلی آزاد می‌کند.(۲۰ محکوم ابد و ۲۰ نفر که باقیمانده مدت محکومیت آنها از ۱۰ سال بیشتر نباشد.) همچنین این مساله همراه با حق رژیم صهیونیستی برای امتناع از آزادی برخی اسرا است.

- هر کدام از زندانیان محکوم به حبس ابد که قرار است آزاد شوند می‌توانند در غزه یا خارج از آن آزاد شوند.

برنامه تبادل زندانیان و اسرا بین ۲ طرف در مرحله اول:

حماس سه زندانی اسرائیلی را در روز اول توافق آزاد می‌کند و پس از آن حماس هر سه روز یک بار سه زندانی دیگر را آزاد می‌کند که از همه زنان (غیر نظامی و سرباز) شروع می‌شود. رژیم صهیونیستی تا روز سی و سوم، همان تعداد اسیران فلسطینی را که بر اساس فهرستی که مورد توافق قرار خواهد گرفت، آزاد می‌کند.

تا روز هفتم (حداکثر)، حماس فهرستی از تمامی بازداشت شدگان باقیمانده (علاوه بر ۳۳ نفر ذکر شده) از دسته‌های فوق الذکر را ارائه می‌کند، مشروط بر اینکه در سی و چهارمین روز، یعنی زمان توافق برای توقف عملیات نظامی، آزاد شوند. بسته به تعداد اسیران صهیونیست باقیمانده، توقف عملیات نظامی برای چند روز تمدید خواهد شد (یک روز اضافی در ازای هر اسیر اضافی که آزاد می‌شود.) در عوض، طرف اسرائیلی تعداد توافق شده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را آزاد خواهد کرد.

عملیات تبادل به میزان تعهد مرتبط است، از جمله توقف عملیات تهاجمی، استقرار مجدد نیروها، بازگشت افراد آواره و ورود کمک‌های بشردوستانه، دستگیر نشدن اسرای آزاد شده فلسطینی بر اساس همان اتهاماتی که قبلا به خاطر آنها دستگیر شده بودند.

در مرحله اول (پس از آزادی نیمی از بازداشت شدگان) گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ۲ طرف در خصوص توافق بر سر مقدمات لازم برای بازگشت آرامش پایدار آغاز خواهد شد.

سازمان ملل متحد، آژانس‌های مربوطه آن و سایر سازمان‌های بین‌المللی کار خود را در ارائه خدمات بشردوستانه در تمام مناطق نوار غزه انجام می‌دهند و این امر در تمام مراحل توافق ادامه دارد.

آغاز بازسازی زیرساخت‌ها (برق، آب، فاضلاب، ارتباطات و جاده‌ها) در تمام مناطق نوار غزه و ورود تجهیزات لازم برای دفاع مدنی و آواربرداری و این امر در تمام مراحل توافقنامه ادامه خواهد داشت.

تسهیل تدارکات و ملزومات لازم برای ایجاد اردوگاه‌ها به منظور اسکان آوارگانی که در طول جنگ خانه‌های خود را از دست داده‌اند.

از روز چهاردهم، تعداد توافق شده‌ای از نیروهای نظامی مجروح اجازه عبور از گذرگاه رفح برای دریافت خدمات درمانی را خواهند داشت.

مرحله دوم (۴۲ روز):

تکمیل توافقنامه در مورد مقدمات لازم برای بازگشت آرامش پایدار و اعلام لازم‌ الاجرا شدن آن قبل از آغاز تبادل اسرا بین دو طرف - تمامی مردان اسرائیلی باقی‌مانده (غیر نظامی و سرباز) - در ازای تعداد توافق شده زندانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل و خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه.

آغاز تمهیدات لازم برای بازسازی همه جانبه منازل، تاسیسات غیرنظامی و زیرساخت‌های غیرنظامی که در اثر جنگ ویران شده‌اند.

مرحله سوم (۴۲ روز):

تبادل کلیه اجساد ۲ طرف پس از شناسایی.

اجرای طرح بازسازی پنج ساله نوار غزه شامل خانه‌ها، تأسیسات غیرنظامی و زیرساخت‌ها.

طرف فلسطینی از بازسازی زیرساخت‌ها و تأسیسات نظامی خودداری می‌کند و هیچ گونه تجهیزات، مواد خام یا سایر اجزای مورد استفاده برای مقاصد نظامی را وارد غزه نمی‌کند.

آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشگتنه هنوز برنامه ای برای حفظ امنیت غیرنظامیان در طول تهاجم به رفح ندیده است.

 معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که اسرائیل برنامه معتبری ارائه نکرده است که نگرانی های آمریکا را برطرف کند.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مدت‌هاست که به رغم ارسال تجهیزات نظامی و امنیتی به اسرائیل در جنگ با غزه، مدعی است از تهاجم به رفح، جایی که تقریباً 1.5 میلیون آواره فلسطینی در حال حاضر در آن پناه گرفته‌اند، بدون برنامه‌ای معتبر برای حفاظت از غیرنظامیان حمایت نمی‌کند.

پیش ازاین، جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی با اشاره به آوارگان فلسطینی که در رفح پناه گرفته اند، به خبرنگاران گفت: "ما نمی خواهیم شاهد یک عملیات زمینی بزرگ در رفح باشیم. قطعاً، ما نمی خواهیم شاهد عملیاتی باشیم که امنیت این ۱.۵ میلیون نفر را که به رفح پناه برده اند، نادیده بگیرد."

کربی افزود که دولت آمریکا "مطمئنا" طرحی از سوی اسرائیل ندیده است که " امنیت یک و نیم میلیون نفری که در این منطقه پناه گرفته اند را تامین کند و این امر هر گونه عملیات زمینی بزرگ را پیچیده می کند."

حملات سنگین حزب‌الله و سرایا القدس به مواضع ارتش اسرائیل

حزب الله لبنان و گردان‌های سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز چهارشنبه بار دیگر مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محوطه پادگان «برانیت» در شمال فلسطین اشغالی را هدف حملات موشکی و راکت قرار داده است.

سرایاالقدس نیز به نوبه خود اعلام کرد که نظامیان و تجهیزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه شیخ عجلین در جنوب غرب شهر غزه هدف حملات خمپاره‌ای قرار داده است.

 

 

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • متن پیشنهادی اسرائیل برای توافق با حماس منتشر شد+ جزئیات/ حملات سنگین حزب‌الله و سرایا القدس به مواضع ارتش اسرائیل
  • انصارالله: در کنار ایران با اسرائیل خواهیم جنگید
  • انصارالله: در کنار ایران به اسرائیل خواهیم جنگید
  • طوفان الاقصی| حمله هوایی ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به یمن
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • مقام سازمان ملل: حمله زمینی به رفح منجر به مرگ صد‌ها هزار نفر می‌شود
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • روز ۲۰۷ طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزه
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت